1

1
Varmt välkomna!

torsdag, september 30

Snart är det jul

Det är hög tid för att börja tänka på jul och julpyssel, i alla fall i min värld. Mina tomtar i betong med tovade tomteluvor och lockiga skägg är fina att ställa i en liten grupp. Jag gör luvorna i alla möjliga färger men de vanligaste är naturligtvis röda, vita och grå.

Betongtomtar i grupp





Betongtomtar med luvor i ull
 

Stabila betongnissar

Tavlor i betong

Dessa tavlor tycker jag är så fina för de representerar något rufft och något mjukt och vackert. Jag hänger dem gärna i grupper så att det blir lite maffigare. Jag gjuter in både det ena och det andra i betong. Jag experimenterar med det mesta när det gäller gjutning. Taggtrådshjärtan är lite av min favorit som ni kommer att se i denna blogg.

Hjärtan i ull ingjutna i betong



Betongtavlor med ullhjärtan

Taggtrådshjärta = vackert

Tovad broscher = små karameller

Hejhej!

Jag kastar mig in i bloggvärlden på detta sätt. Kan inte mycket om bloggande man kollar rätt mycket på andras bloggar.

Snart är det dags för vårt adventscafé och då blir jag naturligtvis pyssligare än någonsin. Jag har tusen idéer men så lite tid!!

Dessa broscher i ull pysslade jag i alla fall med igår. Jag tycker att det ser ut som små härliga karameller. Jag har dessa på schalar, jackor/kappor, mössor, väskor och så klart på festklänningen. De utan broschnål ligger också på lite olika ställen där hemma och förgyller mitt hem. :)