1

1
Varmt välkomna!

torsdag, augusti 30

Ett av loppisfynden...

Som sagt så har det blivit en del loppisar i sommar när vi varit ute med husvagnen och svängt runt. Detta vackra fat hittade jag t.ex. på en antikaffär i Sunne. Det har nu diskats upp och även på det serveras det rosbroscher.

I går var jag och köpte ännu fler tyger (suck! behöver inga fler egentligen) och bl.a. så fick ett klarturkost tyg samt ett varmt orangefärgat tyg följa med hem. Dessa ska bli tygbroscher så småningom. Kanske redan ikväll faktiskt.  :)


Rosbroscher eller bara rosdekorationer, man väljer själv!


Jag har fått lite dille på att köpa på mig "silverfat" men vad gör väl det.


onsdag, augusti 29

Tygbroscher serveras...

Dessa tygbroscher ska jag ha med mig på marknaden i Röbäck den 9 september. De är vackra som bara prydnader också när de ligger så här på ett vackert kakfat.

Kakfat behöver ju inte bara servera kakor. Här serveras rosbroscher om någon blir sugen.

Fick sådan lust att baka polkagrismaränger. Det skulle vara läckert att servera på detta fat.

Broscherna liknar faktiskt maränger.

Varsågoda att ta för er!

tisdag, augusti 28

En uppskattad gåva...

Denna vackra pelargon fick jag av en kär vän i somras. Jag är inte världens bästa på att sköta blommor men den här har i alla fall börjat blomma så vackert. Tusen tack Annica!!

På den senaste marknaden som jag var på så sålde jag riktigt bra av mina rosbroscher men även ullbroscher som ligger i den lilla skålen på bilden. Det är nog för att det är dags att pryda sin kappa, mössa eller väska med något som piggar upp. Morgon- och kvällsvindarna är nu riktigt kyliga.

I går kväll var jag ute och plockade ett par liter hallon och började faktiskt frysa trots att jag hade både en tjock tröja och en jacka.


Rosbroscher som vill synas och gröna ullbroscher till höstens outfit.

Underbart vacker färg på denna pelargon.

Här har den fått en blompinne som stöd. Tildaängeln har jag budat hem från Tradera.

Fler tallriksfat att presentera...

Det har ju blivit ett gäng antikaffärer och loppisar i sommar så nu har jag köpt på mig en del fat som ska få bli kakfat så småningom. Detta borrades och skruvades ihop för bara någon vecka sedan.

Istället för kakor så presenteras det med trevliga, karamelliga ullhjärtan. Hoppas att någon fler än jag kommer att falla för det.  :)

Ett kakfat av  romantiskt blommiga fat. Ullhjärtan serveras till kaffet.

När fatet inte är fyllt med kakor kan man fylla det med andra vackra ting.

måndag, augusti 27

Första marknaden för i år är avklarad...

Hela sommaren (eller nästan) har jag laddat för höstmarknaden på Gammlia (Umeå). Det såg ut som om det skulle kunna bli rejält med regn så när jag packade bilen på morgonen var det en liten orosknut i magen. Det är ju inte så kul när man ska stå ute och sälja saker hela dagen, men som tur var så lyste solen på oss hela dagen och jag vill rikta ett stort varmt tack till alla som besökte mig på marknaden!!

Det är värt allt jobb när man får träffa er alla!!


Här står jag och lägger en sista hand vid presentationen av mina alster.


Kakfaten som syns här i förgrunden är så fina.


Jag valde att ta med vättarna för det är många som vill passa på
att köpa unika julklappar under höstmarknaden.
Nu ska jag ladda om inför skördemarknaden i Röbäck den 9 september. Hoppas att ni har vägarna förbi den också. Hos mig kan man hitta fina saker från 10 kr till 350 kr. Jag har många små saker som förgyller paketen, gå bort presenten eller blir ett fint blickfång hos dig själv.