1

1
Varmt välkomna!

onsdag, februari 25

Dubbla ullhjärtan...

Hur ulligt och gulligt kan det egentligen bli?

Dessa ullhjärtan har jag nåltovat och de har ull rakt igenom. De finns just nu i färgerna vitt, svart, grått, rött och grönt med antingen ett rött, vitt eller grått bulliga hjärtan på men de kan naturligtvis beställas i andra färger också. Fina att hänga i påskriset eller på en gå-bort-present eller varför inte bara hängas på en krok därhemma.

Ska ta ett kort på några av de andra färger också och publicera här inom kort.

Ullhjärtan som mäter ca 7 cm x 3,5 cm och kostar 35 kr.

måndag, februari 23

Små söta glasvaser...

Nu är det ju snart vår och då vill man plocka in lite av det som finns därute som snart ska spira.

I dessa söta små flaskor som jag tovat små värmande tröjor till tänkte jag sätta lite fina grenar (videkissar och björkkvistar) för att skynda på vårkänslan inne lite.

När sedan våren kommer på riktigt så kan jag ha mina Scillor i dem.

Små söta vaser eller så kan man använda dem som ljusstakar 45 kr.

fredag, februari 20

Mobilfodral av vackra tyger...

Åh, så vackra tyger det finns! Av dessa tyger hade jag bara småbitar så då passade det bra att göra något litet men snyggt. Knapparna har jag fyndat hos svärmor som sparar på det mesta till min lycka. :)

Här har det blivit 5 nya mobilfodral. Det prickiga svartvita har redan lämnat mig för en annan. :)

Själv har jag ett egentillverkat mobilfodral som är svart med ett grafiskt mönster och det har hängt med mig nu i ganska exakt tre år. Jag har varit riktigt glad över det för det har skyddat min mobil ett antal gånger när jag tappat den i golvet.

Mobilfodral som nog passar de flesta mobiler 65 kr/ st.

Detta var ett synnerligen dåligt foto men fodralet var snyggt i alla fall.


måndag, februari 16

Små ljuva änglar...

Det är inte så frekvent med inlägg numera men jag pysslar på så tro inget annat. Det är bara det att jag gör sådant som jag redan visat tidigare så det känns inte så spännande att lägga ut bilder på det.

Nu har jag i alla fall böjt till några små och ljuva änglar som man lätt kan skicka med vanlig post till någon när och kär som behöver uppmuntras eller överraskas på något vis.

Små ljuva änglar som bara mäter 6-7 cm i höjd. De kostar 20 kr / st.







De flesta är långsmala men jag har även gjort några mulliga och gulliga änglar.

tisdag, februari 3

Öppet på torsdagskvällar i gårdsbutiken...

Nu tänker jag ha öppet på loftet under torsdagskvällarna (förutom skärtorsdagen och valborgsmässoafton) mellan kl.18.00-20.00 fram till sommaren i alla fall och sedan får jag se hur jag vill ha det framöver. PS. Det är ju förstås bara att kontakta mig om man vill komma en annan dag eller tid också förstås.

Jag kommer att sitta i butiken och pyssla så den som vill kan bara komma förbi på en kopp kaffe/te och surra eller pyssla med mig.  :)

I sommar kommer det nog också att bli ett par cafédagar samt eventuellt utökade öppettider. Tipsa mig gärna om när och hur jag borde ha öppet.


Sytt ett gäng påskharar 150 kr st.

En massa vita hjärtan med olika motiv på har det också blivit (fr. 15-35 kr).