1

1
Varmt välkomna!

onsdag, augusti 10

Fler fårskallar...

Äntligen tog jag mig samman och gjorde några får och lamm (det är så många moment=tar lång tid). De tog slut sist jag stod på marknaden men nu finns det alltså fler. Puh! Jag ska lägga beslag på några själv också, det glömde jag förra svängen jag gjorde dem.
Tovade får till höstens marknad.

Ett ulligt får.

En liten fårskock

3 kommentarer:

 1. Du är ju så fantastiskt kreativ tjejen!
  Jag har länge tänkt säga tack så hjärtligt för påsen jag beställde av dig. Jag har den varenda dag till jobbet! Den är så söt!

  Har jobbat så sjukt mycket i sommar, 200 h i månaden och bara kommit hem och ätit mat o försökt stöka undan det värsta o umgåtts med familjen, så man har inte hunnit sitta vid datorn.

  Men återigen, stort tack! Skall ta mig tillfälle att blogga om det också. När tid finns! Kram o det är så kul o kika in här o se allt du skapar!
  Kram Jannica

  SvaraRadera
 2. Så jättesöta! De kommer du sälja direkt, just får och lamm är så gulligt. Du är superduktig på och tova.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Hejhej!
  Jannica...
  Hoppas verkligen att du får rejält betalt när du jobbar hela sommaren. Vad fantastiskt kul att tygpåsen blev till belåtenhet. Roligt att du vill blogga om den. Jag behöver all hjälp jag kan få till marknadsföring. Det är så SVÅRT att nå ut. :)

  AnnaMaria...
  Jag hoppas verkligen att någon vill köpa fåren och lammen även denna omgång. Det är så olika på vad folk är sugna på. Vid nästa hantverksmarknad i slutet av augusti lär jag få svaret. Tusen tack för ditt beröm det VÄRMER!

  Kraaaam på er!

  SvaraRadera