1

1
Varmt välkomna!

söndag, april 24

Gastar i process

Här ligger ett gäng gastar och väntar på att bl.a. få en gapande mun. De blev verkligen härligt turkosa. I morgon får de ögon också. Fatet hittade jag i ett gammalt ödetorp i helgen. För 20 år sedan hade jag titeln Sakletare i telefonkatalogen. Det är jag alltså fortfarande!!! Gjorde några fler fynd där i skogen som ni kommer att få se på bloggen så småningom.
Ett fat kommer lastat med blivande gastar.

Härlig färg tycker jag.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina saker du producerar! Härligt för ögat att beskåda! Har jag missat dina priser någonstans? Lite nyfiken vad saker o ting kostar.

  Vänligen,
  Jannica

  SvaraRadera
 2. Så mye fint du lager! Jeg falt helt for de fine soppene med prikker på. :) Fant bloggen din via Nordingården. -Husfruas Memoarer-

  SvaraRadera
 3. Vilket jättefint fat du hittat, mycket finare än nya. Och så söta flusvampar i rosa och grått, turkos gastar kommer och bli häftigt också.
  Ha en skön annandag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Tack för alla snälla kommetarer!! Och jättekul att ni tog er tid att lämna en kommentar. Det betyder sååå mycket! Stora kramar på er.

  PS. Jag är dålig på att lägga ut priser på mina alster men jag ska bli bättre. Jag har dock en liten länt till höger längst upp i min blogg där jag försökt lägga ut en del priser.

  Mejla mig gärna om ni funderar över något!

  Hälsningar från pysselprinsessan (Ting från Gammelgården).

  SvaraRadera