1

1
Varmt välkomna!

söndag, september 4

Utlottning - tävling!!


Taggtrådshjärta från Ting från Gammelgården utlottas
Har länge funderat över att ha en utlottning och nu har jag äntligen kommit till skott...

För en lott lämna en kommentar. Jag skulle gärna vilja ha tips på hur jag kan förbättra min blogg. Lämna minst ett ÄRLIGT förbättringstips och du får en lott. Ärlighet i alla lägen tack!! :)

För två lotter länka till er sidospalt med bild av taggtrådshjärtat och Tävling hos Ting från Gammelgården. Har ni ingen blogg kan ni mejla mig eller skriva er mejl i kommentaren.

För hela tre lotter lägg till er som följare till min blogg, Är ni redan följare så skriv det i kommentaren så får ni tre lotter!

Vinnaren dras den 25:e september.

Lycka till nu!!

11 kommentarer:

 1. Jag tycker att din högerspalt är alltför lång, svår att överblicka och hitta i. Jag skulle komprimera den ordentligt om jag vore du. Länken till galleriet med dina alster samt prislista borde lyftas fram/upp till en mycket, mycket tydligare och bättre plats. Som läsare vill jag enkelt kunna hitta den informationen.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag gillar din blogg och tycker det är kul att se vad du pysslar med, men det vore också skoj om du ville dela med dig ibland om hur man gör sakerna, lite tutorials skulle jag uppskatta. Kommer att länka med en bild på min blogg apieceofpai.blogspot.com och tänker lägga till mig som följare... om jag lyckas..
  kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag är ny besökare här hos dig och tycker att din blogg är fin. Men om jag ska peta lite (med "ytliga" åsikter eftersom jag inte har hunnit läsa så många inlägg) tycker jag att höger kolumnen är för bred i jämförelse med bloggkolumnen och så tycker att det är snyggare när bilderna i bloggen är centrerade än vänsterställda. Länkar i min blogg och har lagt till mig som följare! :) kram Helena

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Hittade hit från Sunnanbäck.
  Oj vad mycket fint du gör!
  En pysselfia i min smak :)
  Jag kör hela paketet :)...3 lotter Tack!
  Jag tycker du skulle lägga dina fina bilder på din verk högre upp så de syns när man kommer in! Kanske inte alla, men du kan ju blanda lite :).
  Annars tycker jag din blogg är jättefin!

  Tjing Hilla

  SvaraRadera
 5. Hej, kul att du hittade till oss rosenälvor:) Klart jag vill vinna ett taggtrådshjärta, det är så underbart med så motsägelsefull kombination. Självklart tar jag tre lotter:) Christina

  SvaraRadera
 6. Hej! hittade hit till din fina blogg, två lotter tack..kramiz Jessica

  SvaraRadera
 7. Jag håller med Helena. Jag tycker dina fina bilder kan synas tidigare i scrollandet!! :)
  Annars tycker jag att det är behagligt som det är här!!
  Och jag är jättegärna med på 1 lott!!! Kram till dig!

  SvaraRadera
 8. Hej
  Jag vill gärna delta i utlottningen. En lott, tack. Hjärtan är så vacker! Bloggen din är av min utsikt bra som den är redan nu. Du har vackra bilder!

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Vilket fint hjärta:-))
  Vill gärna vara med. Jag har länkat på min blogg.
  Tycker du har en jätte fin blogg med härliga neutrala färger. Man ska ha så som man själv vill . Kanske att arkiv och etiketter skulle vara högre upp i spalten men absolut inget fel som det är nu heller.

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hejsan,
  din blogg har som de andra redan skrivit behagliga färger. Du skulle ju kunna välja en mall med tre kolumner då får du ju allt lite mer jämt fördelat och du får "upp" bilderna lite.
  Jag tänker norpa 3 lotter i denna utlottning av det fina hjärtat.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 11. Hej
  Jag tycker att din blogg är bra som den är nu. Du är ju rigtigt mångsidig. Jag skulle gärna vilja vara med i utlottningen, en lott, tack.

  SvaraRadera