1

1
Varmt välkomna!

måndag, mars 12

Tovat i vårliga färger

Dessa blev till en kväll framför TV:n. Tur att man har något att pyssla med när familjen har myskväll framför TV:n. Programmen lockar mig inte så särskilt men att få sitta tillsammans med familjen vill man ju och samtidigt passa på att peta i sig en massa karameller. Ljuva lördagkväll!

Droppade lite snö över dem för att få till en lite roligare bild.

Så småningom kan det tänkas att dessa blir till broscher eller något annat.

1 kommentar:

  1. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

    Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

    Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

    SvaraRadera